Produsele Remary™ sunt non-toxice, notificate EU, îndeplinesc Directivele Europene cosmetice și nu au efecte adverse!

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii pentru utilizarea websiteului Remary.ro

TVA

Toate preturile afisate pe Remary.ro contin TVA.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul Remary.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

  Remary.ro este proprietatea SC COSIBELLA SRL care îl administrează după legislația valabilă pe teritoriul României.
 • Întregul conținut al site-ului Remary.ro incluzând elemente de design și grafică web este proprietatea SC COSIBELLA SRL și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.
 • Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
 • Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul Remary.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC COSIBELLA SRL fără acordul scris al acesteia.

  

Remary.ro dorește să mulțumească toți clienții, în procent de 100%.

Daca din anumite motive dorești returnarea unui produs, noi îți returnăm în totalitate suma plătită pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie să aplici pentru procedura de retur a produselor în maxim 14 zile calendaristice de la receptia acestora. Potrivit Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris Remary.ro că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
  Remary.ro va înapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
  De asemenea suma înapoiată nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului poștal (daca e cazul).
 • In cazul unei erori de comandă (ex: s-a trimis alt produs, produs defect etc.) Remary.ro va suporta taxa de transport.
 • In cazul în care coletul primit prezintă urme de deterioare vă rugăm sa refuzați primirea acestuia, sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.
 • In cazul în care produselele primite nu sunt conforme vă rugăm să ne informați în termen de 24 de ore de la primirea coletului, sesizările ulterioarea nu vor fi luate în considerare.

Condiții de acceptare retur produse:

Nu se acceptă returul produselor cosmetice sau de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților și din motive de igienă.

Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (sigilat (nefolosit), să aiba etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Cererile de returnare se fac exclusiv online completand formularul din pagina "Returnari".

Pentru coletele / produsele trimise catre COSIBELLA SRL fara completare formularului de retur si acordul nostru se va refuza receptia acestora.

In cazul in care comanda din care face parte produsul a beneficiat de discount la servicii (ambalare, transport etc) se vor storna inclusiv acele discounturi.

Nu se pot returna individual produse cumparate intr-un kit, in acest caz se vor returna toate produsele din acel kit.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 ); taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

  Adresa de returnare a produselor este:
 • Firma: SC COSIBELLA SRL
 • Telefon: 0758895024
 • Adresa: Calea Unirii Nr. 27A, Suceava
 • Pentru orice alte întrebări contactați-ne la contact@remary.ro
 • Pentru siguranta expeditiei cereti firmei de curierat retur dovada livrarii semnata si stampilata de COSIBELLA SRL
  NOTA:
 • 1. Politica de retur produs(e) menționată mai sus se aplică doar produselor comandate online pe Remary.ro ce au fost recepționate de către cumpărător persoană fizică în urma transportului prin curier;
 • 2. Pentru produsele ale căror colete reprezintă deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze recepția lor;
 • 3. Produsele comandate online pe Remary.ro sunt livrate numai sigilat in ambalaj original de la producator. Pentru unele categorii de produse, daca este cazul, Remary.ro își rezervă dreptul de a livra în ambalaj suplimentar în vederea protecției ambalajului original.